Ilmoittautuminen

Katrina ilmoittautumisen avulla voidaan luoda sähköisiä lomakkeita leireille, retkille, erilaisiin tapahtumiin tai vaikkapa ryhmätoimintaan. Lomakkeen voi julkaista nettisivuilla, laittaa linkkinä sähköpostiin tai linkittää eri sosiaalisen median kanavissa. Ilmoittautuneitten tietojen käsittely ja monipuolinen viestintä onnistuu näppärästi yhdestä paikasta.

Katrina Ilmoittautumisella seurakuntalainen hoitaa ilmoittautumisensa kätevästi

Katrinan ilmoittautumislomaketta voidaan käyttää useisiin eri seurakunnan toimintoihin. Lomakkeen avulla voidaan hallita esimerkiksi nuorten rippikouluilmoittautumisia tai diakonipiiriläisten virkistysmatkojen ilmoittautumisia. Ilmoittautumislomakkeen avulla seurakuntalainen voi myös tilata esimerkiksi virkatodistuksen kirkkoherranvirastosta.

Katrina Ilmoittautumisen ominaisuudet

Ohjelman avulla on helppoa kerätä ilmoittautumisia erityyppisiin tapahtumiin, kuten retkille ja leireille. Lisäksi lomaketta muuntamalla voidaan kerätä vaikka nuottikirjan tilaukset kuorolaisilta.

Lomakkeen luominen

Lomakkeen sisältökentät voidaan luoda juuri käsittelyssä olevan tapahtuman tarpeisiin sopivaksi. Kertaalleen luodun lomakkeen voi taas kopioida uutta tapahtumaa varten. Työntekijä voi käyttää lomaketta itsenäisesti - tai halutessaan jakaa sen työkaverille eri tasoisin oikeuksin.

Lomakkeen julkaiseminen

Lomakkeella on automaattitoiminnot lomakkeen avautumis- ja sulkeutumisajankohtaan. Katrinan Lukkari-rajapinnan avulla lomake saadaan näkyviin myös tarvittaessa nettisivuille, halutulle tiedotteelle.

Ilmoittautuneitten tietojen käsittely

Ilmoittautuneiden tiedot löytyvät Katrinasta kunkin ilmoittautumistapahtuman alta. Tarvittaessa voidaan tehdä ryhmien välisiä siirtoja tai ylläpitää varasijoja. Ilmoittautuneille voidaan viestiä ohjelman kautta monipuolisesti (sähköpostit, tekstiviestit, eKirje sekä osoitetarrat) - joko koko ryhmälle tai yksittäiselle ilmoittautuneelle.

Voit käyttää Katrina Ilmoittautumista yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Ilmoittautuminen -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Tuntisuunnittelu ja-kirjaukseen

Olemme Katrinan Ilmoittautumistoiminnon käyttöönoton myötä säästäneet selkeästi työaikaa. Olemme täten pystyneet kohdentamaan aikamme konkreettisesti itse varhaisnuorisotyöhön.
Maija Hannonen, Porin seurakuntayhtymän erityisnuorisotyönohjaaja

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Janne Porkka