Populus-rajapinta

Populus-rajapinta on lisäosa Katrinan Tuntisuunnittelu ja -kirjaukseen. Populus-rajapinta tehostaa työaikakorvausten hallintaa ja tarjoaa käyttäjilleen vaivattoman tavan siirtää lisiä ja korvauksia maksuun rajapinnan avulla. Lisäksi Populus-rajapinta mahdollistaa tuntipalkkaisten työntekijöiden tuntipalkan siirtämisen maksuun sujuvasti ja tehokkaasti.

Populus-rajapinta

Populus-rajapinta mahdollistaa korvausten siirron kyseisen työjakson palkanlaskennassa peruspalkan lisänä, mukaan lukien tuntipalkat.

Palkanlaskijaroolissa oleva Katrina-käyttäjä voi siirtää työjakson päätyttyä rahassa korvattavat saldot Populus-ohjelmaan. Käyttäjät voivat tarkastella korvauksia jaksokohtaisesti, ja siirrettävien korvausten valinta maksuun on kätevää ja helppoa. Katrina Tuntisuunnittelu ja -kirjauksen työsopimusasetuksilla määritellään perusteet työjaksokohtaisten lisien ja korvausten laskentaan.

Populus-rajapinta tehostaa palkanlaskentaprosessia ja varmistaa tarkkuuden ilman erillistä manuaalista siirtoa.

Populus-rajapinnan ominaisuudet

Populus-rajapinta tehostaa työaikakorvausten hallintaa, tarjoaa käyttäjilleen vaivattoman tavan siirtää lisiä ja korvauksia maksuun, ja mahdollistaa tuntipalkkaisten työntekijöiden tuntipalkan siirtämisen maksuun sujuvasti ja tehokkaasti.

Populus-rajapinta automatisoi työaikakorvausten siirron

Populus-rajapinta automatisoi työaikakorvausten siirron Populus-ohjelmaan. Tämä vähentää manuaalista työtä ja varmistaa tarkkuuden sekä tehokkuuden. Lisäksi Populus-rajapinta tarjoaa automaattisen siirtoaikataulun, joka noudattaa seurakunnan sopimaa aikataulua.

Populus-rajapinta integroituu saumattomasti Katrinan Tuntisuunnittelu ja -kirjaus -ohjelmistoon

Populus-rajapinta integroituu saumattomasti Katrinan Tuntisuunnittelu ja -kirjaus -ohjelmistoon. Se mahdollistaa Korvausten sujuvan siirtämisen sekä tarjoaa yhtenäisen työympäristön käyttäjilleen.

Populus-rajapinta on helppokäyttöinen ja intuitiivinen

Populus-rajapinta on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja intuitiiviseksi. Sen selkeä käyttöliittymä tekee työaikakorvausten hallinnasta vaivatonta ja mahdollistaa nopean oppimisen käyttäjille. Lisäksi se mahdollistaa automaattisen siirtoaikataulun, joka mukautuu seurakunnan sopiman aikataulun mukaan.

Voit käyttää Populus-rajapintaa yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Populus-rajapinta-esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Populus-rajapinta-lisäosaan

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Testperson

Saatat olla kiinnostunut myös näistä