Kipa-kirjanpitorajapinta

Katrinan rajapinnat kirkon palvelukeskuksen (Kipa) kanssa tekevät tiedonsiirrosta nopeaa. Lisäksi Katrinan Kipa-kirjanpitoaineistorajapinta tuo kustannussäästöjä Katrina Verkkomaksuun. Rajapinnan avulla maksusuoritusten raportit voidaan toimittaa Kipan kirjanpitoon kustannuspaikka-, tilitystili- ja tulotilitietoineen esimerkiksi viikoittain. Tällöin kirjanpitoon tulee vain yksi vienti useiden yksittäisten laskujen viennin sijasta.

Katrina Kirjanpitorajapinnan tulevaisuutta

Katrinan Kipa-kirjanpitoaineistorajapinnalla voidaan jatkossa siirtää kirjanpitoon tiedot myös Katrinalla tehdyistä tarjouslaskuista, jotka asiakas on hyväksynyt ja maksanut seurakunnalle. Tarjouslaskuja hyödynnetään erityisesti Katrina Kyrkogrård -järjestelmän käytössä, mutta niitä on mahdollista toteuttaa myös ilman Kyrkogård-asennusta.

Katrinan laskutustoimintojen kehittyessä kirjanpitoaineistorajapinnalla voidaan tulevaisuudessa siirtää kirjanpitoon myös tiedot seurakuntatalouden sisäisistä laskuista. Sisäisiä laskuja eri kustannuspaikoille voi muodostaa mm. tarjoilutilauksista sekä tilavuokrista esimerkiksi leirikeskusten käyttöön perustuen.

Katrina Kirjanpitorajapinnan ominaisuudet

Katrinan rajapinnat kirkon palvelukeskuksen (Kipa) kanssa tekevät tiedonsiirrosta nopeaa.

Maksusuoritusten raportit Kipalle

Rajapinnan avulla maksusuoritusten raportit voidaan toimittaa Kipan kirjanpitoon kustannuspaikka-, tilitystili- ja tulotilitietoineen esimerkiksi viikoittain. Tällöin kirjanpitoon tulee vain yksi vienti useiden yksittäisten laskujen viennin sijasta.

Tarjouslaskujen toimittaminen

Katrinan Kipa-kirjanpitoaineistorajapinnalla voidaan lähitulevaisuudessa siirtää kirjanpitoon tiedot myös Katrinalla tehdyistä tarjouslaskuista, jotka asiakas on hyväksynyt ja maksanut seurakunnalle.

Sisäiset laskut

Katrinan laskutustoimintojen kehittyessä kirjanpitoaineistorajapinnalla tulee mahdolliseksi siirtää kirjanpitoon myös tiedot seurakuntatalouden sisäisistä laskuista. Sisäisiä laskuja eri kustannuspaikoille voi muodostaa mm. tarjoilutilauksista sekä tilavuokrista esimerkiksi leirikeskusten käyttöön perustuen.

Voit käyttää Katrinan Kirjanpitorajapintaa yhdessä seuraavien osien kanssa

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Jukka Tiihonen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä