Katrina Huoltopyynnöt

Katrina Huoltopyynnöt -ohjelmalla rakennusten ja tilojen huoltoa hallinnoidaan helposti. Kertyvän tiedon avulla voidaan lisäksi seurata ajantasaisesti, mitä korjauksia tiloihin on vuosien saatossa tehty.

Huoltopyyntöjen välittäminen oikealle henkilölle

Käyttäjät voivat lähettää huoltopyynnön joko rakennuksen tai tilan mukaan.

Asetuksissa on mahdollista määrittää käyttäjäkohtaisesti, kuka voi lähettää, kohdistaa tai vastaanottaa huoltopyyntöjä. Huoltopyyntö voidaan lähettää joko huoltomiehelle (määritettävissä) tai työnjohtajalle.

Huoltopyyntö voidaan lähettää sähköpostitse tai tekstiviestitse (erillinen lisäominaisuus) huoltomiehelle tai ulkopuoliselle toimijalle, kuten kiinteistöhuollolle.

Katrina Huoltopyyntöjen ominaisuudet

Katrina Huoltopyynnöt -ominaisuuden avulla kiinteistöjen huoltoon liittyvä viestintä tehostuu. Huoltopyyntöjen myötä myös kiinteistön huoltohistoria tallentuu järjestelmään.

Reaaliaikainen seuranta

Katrina Huoltopyynnöllä hoidat sekä rakennusten kunnossapitotoiveet että korjausehdotukset. Jätä huoltopyyntö ja seuraa työn valmistumista reaaliajassa.

Kiireellisyyden arviointi

Huoltopyynnön tilamääritys auttaa kiireellisyyden arvioimisessa. Huoltopyyntö voidaan määritellä kiireelliseksi, kiireettömäksi tai toiveeksi. Statukseksi voi määrittää joko työn alla, korjattu tai testauksessa.

Korjaushistoria säilyy tallessa

Tieto Huoltopyynnön jättämisestä, hoidetusta tehtävästä ja tehtävän suoritukseen kuluneesta ajasta tallentuu Katrinaan. Erillistä kiinteistöjen korjaushistoriaa ei näin ollen tarvita.

Voit käyttää Katrina Huoltopyyntöjä yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Huoltopyynnöt -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Huoltopyynnöt -lisäosaan.

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Janne Porkka

Saatat olla kiinnostunut myös näistä