Katrina Taito -koulutuspalvelu

Katrina Taito on kokonaisvaltainen koulutuspaketti Katrina-ohjelmistojen käyttäjille. Taito koostuu läpi vuoden pyörivistä etäkoulutuksista, koulutuswebinaareista sekä aina käytössä olevasta ohjevideokirjastosta. Koulutuksia ja ohjevideoita on tarjolla myös ruotsiksi.

TAITO-koulutuskalenteri syksy 2024

Katrina Taito

Katrina Taito -koulutuspalvelu mahdollistaa palvelun hankkineen seurakunnan kaikkien työntekijöiden osallistumisen Taito-etäkoulutuksiin täysin vapaasti.

Taito-koulutuspaketin etäkoulutukset ovat käynnissä ympäri vuoden. Koulutussisällöt vaihtelevat asiantuntijoidemme laatiman koulutuskalenterin mukaan.

Taito-etäkoulutusten sisällöt koostuvat Katrina-perusohjelmiston ja lisäosien koulutuksista. Katrina Taito -koulutuspaketin tilanneet voivat osallistua myös lisäosien koulutuksiin, vaikka lisäosa ei olisikaan seurakunnalla käytössä.

Koulutukset toimivat erinomaisena oppimisen välineenä myös yksittäin. Kaikki koulutukset tallennetaan ja ne ovat myös myöhemmin katsottavana.

Katrina Taito sisältää myös jatkuvasti päivitettävän videokirjaston. Koulutusasiantuntijamme tuottavat videokirjastoon uutta sisältöä erityisesti niistä aiheista, jotka käyttäjät kokevat tärkeiksi.

Koulutuspalvelumme sisältää myös innostavia webinaareja, ohjelmistokehityksestä. Uutuutena esittelemme Pääkäyttäjäperjantai-konseptin, suunnattuna suoraan seurakuntanne pääkäyttäjille. Näissä koulutuksissa pureudumme erityisesti niihin teemoihin, jotka liittyvät ohjelman tehokkaaseen käyttöön ja optimointiin.

Liity mukaan oppimaan, kehittymään ja hyödyntämään Katrina Taidon monipuolisia mahdollisuuksia! Olemme innolla valmiita jakamaan kanssasi tietoa ja taitoa, joka vie seurakuntanne uudelle tasolle.

 

Katrina Taito -koulutuspaketin ominaisuudet

Säännölliset koulutukset ja ajantasainen järjestelmäosaaminen mahdollistavat järjestelmän tehokkaan hyödyntämisen!

Käytä rajattomasti

Katrina Taidon tilanneilla seurakunnilla kaikki koulutussisällöt ovat rajattomasti jokaisen työntekijän käytettävissä milloin tahansa, missä tahansa.

Kouluttaudu säännöllisesti

Katrina Taito -koulutuspaketin kautta toteutetaan kaikki Katrinan kertauskoulutukset, jotka mahdollistavat käyttäjien jatkuvan kouluttautumisen monipuolisesti ja laajasti.

Osallistu missä vain, milloin vain!

Katrina Taito -koulutukset ja webinaarit järjestetään Teamsilla ja jatkuvasti laajentuva ohjevideokirjasto on aina käytössänne. Voit osallistua koulutuksiin vaikkapa mobiililaitteellasi!

Kysy lisää ja tilaa Katrina Taito ottamalla yhteyttä myynti.katrina@vitecsoftware.com.

Lataa sähköinen Katrina Taito -esite

Lataa sähköinen Katrina Taito -esite ja tutustu koulutusohjelmaamme tarkemmin.

Taito numeroina

100+

seurakuntaa hyödyntää Taito-koulutuspalvelua

50+

koulutuskertaa kaudessa

180+

ohjevideota videokirjastossa