Katrina Ilmoittautuminen

Katrina Ilmoittautumisen avulla voidaan luoda eri tilanteisiin, kuten leireille, retkille, erilaisiin tapahtumiin tai vaikkapa ryhmätoimintaan, sopivia sähköisiä ilmoittautumislomakkeita. Lomakkeen voi julkaista nettisivuilla, laittaa linkkinä sähköpostiin tai linkittää eri sosiaalisen median kanaviin. Ilmoittautuneiden henkilöiden tietojen käsittely ja monipuolinen viestintä onnistuu näppärästi yhdestä paikasta.

Katrina Ilmoittautumisella seurakuntalainen hoitaa ilmoittautumisen kätevästi

Katrinan ilmoittautumislomaketta voidaan käyttää useisiin eri seurakunnan toimintoihin. Lomakkeen avulla voidaan hallita esimerkiksi nuorten rippikouluilmoittautumisia tai diakonipiiriläisten virkistysmatkojen ilmoittautumisia. Ilmoittautumislomakkeen avulla seurakuntalainen voi myös tilata esimerkiksi virkatodistuksen kirkkoherranvirastosta.

Katrina Ilmoittautumisen ominaisuudet

Katrina Ilmoittautumisen avulla on helppo kerätä ilmoittautumisia eri tyyppisiin tapahtumiin, kuten retkille ja leireille. Lisäksi lomaketta muuttamalla voidaan kerätä vaikkapa kuorolaisten nuottikirjan tilaukset.

Lomakkeen luominen

Lomakkeen sisältökentät voidaan luoda juuri kyseisen tapahtuman tarpeisiin sopivaksi. Kertaalleen luodun lomakkeen voi kopioida uutta tapahtumaa varten. Työntekijä voi käyttää lomaketta itsenäisesti tai halutessaan hän voi jakaa sen työkaverille eri tasoisin oikeuksin.

Lomakkeen julkaiseminen

Lomakkeella on automaattitoiminnot lomakkeen avautumisen ja sulkeutumisen ajankohtiin. Katrinan Lukkari-rajapinnan avulla lomake voidaan tarvittaessa nostaa myös nettisivuille.

Ilmoittautuneiden tietojen käsittely

Ilmoittautuneiden tiedot löytyvät Katrinasta kunkin ilmoittautumistapahtuman alta. Ilmoittautuneille voidaan viestiä ohjelman kautta eri tavoin joko koko ryhmälle yhtäaikaisesti tai yksittäiselle ilmoittautuneelle kerrallaan.

Voit käyttää Katrina Ilmoittautumista yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Ilmoittautuminen -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Ilmoittautumiseen

Olemme Katrina Ilmoittautumisen käyttöönoton myötä säästäneet selkeästi työaikaa ja olemme pystyneet kohdentamaan aikamme itse varhaisnuorisotyöhön.
Maija Hannonen, Porin seurakuntayhtymän erityisnuorisotyönohjaaja

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Janne Porkka