Tuntisuunnittelu ja -kirjaus

Helpota työvuorosuunnittelua ja tuntien kirjaamista Katrina-ohjelmiston Tuntisuunnittelu ja -kirjaus -lisäosalla. Voit luoda tuntisuunnitelman helposti taulu- tai listanäkymässä ja näet selkeästi useiden työntekijöiden suunnitelmat samalla kertaa.

Ohjelmisto ottaa huomioon henkilökohtaisen työsopimusasetuksen ja laskee työajat sekä huolehtii korvausten laskennan automaattisesti KirVESTES-standardin mukaisesti. Tuntisuunnitelma näkyy myös henkilökalenterissa sekä tilojen kalenterissa ja Varauskirjassa. Helpota työvuorojen suunnittelua ja tuntien kirjaamista Katrina-ohjelmiston avulla, ja nauti vaivattomasta työaikojen hallinnasta.

Helpota seurakunnan arkea tuntisuunnittelulla

Tuntisuunnittelun pohjana näkyvät työntekijälle suunnitellut vapaapäivät ja loma-ajat. Tuntisuunnitelma on helppo laatia näkymässä, jossa useiden työntekijöiden suunnitelma näkyy rinnakkain tai vaihtoehtoisesti allekkain.

Suunnitelmaa tehtäessä voidaan työntekijöitä tarkastella myös yksittäin tai työryhmittäin. Työntekijöille määritellään, minkä työaikajärjestelmän mukaan kunkin työntekijän työaika lasketaan. Tehty tuntisuunnitelma tulee tarvittaessa näkyviin myös työntekijän henkilökalenteriin, tilojen kalenteriin sekä hyödynnettäväksi myös Varauskirjaan.

Toteutuneiden työtuntien perusteella ohjelma hoitaa työaikojen ja korvausten laskennan KirVESTESin mukaisesti.

Katrina Tuntisuunnittelun ja -kirjauksen ominaisuudet

Pari lausetta tähän Tuotteesta

Valitse eri työaikajärjestelmien väliltä

Ohjelmassa valitaan työntekijöille sopiva työaikajärjestelmä, joka määrittelee, miten kunkin työntekijän työaika lasketaan. Voit valita jaksotyön, toimistotyöajan tai liukuvan toimistotyöajan. Tämä mahdollistaa työaikojen tarkan ja yksilöllisen hallinnan, sopien erilaisiin työympäristöihin ja työntekijöiden tarpeisiin.

Esimies hoitaa helposti tuntien suunnittelun

Esihenkilöllä on merkittävä rooli työntekijöiden työaikojen suunnittelussa. Kätevät suunnittelutyökalut mahdollistavat sovittujen työaikojen hallinnan ja joustavan työvuorojen suunnittelun. Suunnitellut työajat näkyvät selkeästi työntekijöiden henkilökalenterissa sekä Katrina Mobiilissa, joka helpottaa työvuorojen hahmottamista ja yhteensovittamista.

Helppo tuntien sekä erityistilanteiden merkintä

Katrina huolehtii puolestasi tarkan ja luotettavan tuntien laskennan KirVESTESin mukaisesti, oli kyse sitten ilta- tai yötyöstä, leirityöstä, sairauslomasta tai liukuvassa työajassa tapahtuvasta ylityömääräyksestä. Merkitse vain tuntien määrä ja ohjelma hoitaa laskennan puolestasi.

Voit käyttää Katrina Tuntisuunnittelua ja -kirjausta yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Tuntisuunnittelu ja-kirjaus

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Tuntisuunnittelu ja-kirjaukseen

Katrina Tuntisuunnittelu ja-kirjaus on tehnyt työstäni esimiehenä helppoa ja pystyn jakamaan työpäiväni tehokkaammin
Katrina-käyttäjä

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Jukka Tiihonen