Mobiili

Katrina Mobiili tarjoaa sinulle vaivattoman tavan käyttää Katrinan ohjelmistoa missä ja milloin tahansa. Voit luoda ja muokata varauksia sujuvasti suoraan mobiililaitteeltasi. Lisäksi mobiilituntikirjauksen avulla työntekijät voivat helposti kirjata itsensä töihin, lounaalle ja ulos suoraan omalla puhelimellaan. Lisäksi voit tarkastella Teams-varauksia helposti ja nopeasti.

Katrina Mobiili tuo joustavuutta ja tehokkuutta arkeesi, jotta voit hallita aikatauluja ja työtehtäviä kätevästi missä tahansa oletkin. Emme halua rajoittaa sinua toimimaan vain työpöydän äärellä - tarjoamme käyttöösi työkalut, jotka kulkevat mukanasi minne ikinä menetkin.

Mobiili kulkee kätevästi mukanasi

Katrina Mobiilin kautta ohjelmiston käyttö puhelimen selaimen kautta helpottuu ja nopeutuu huomattavasti. Mobiilisovelluksella voidaan tarkastella omia sekä muiden kalenterimerkintöjä ja tilojen kalenteria sekä tehdä varauksia paikasta riippumatta.

Katrina Mobiilin ominaisuudet

Mobiili versio monipuolistaa Katrinan käytön!

Hyödynnä varauskirjan valmiita pohjia

Mobiiliversion kautta varausta tehdessä käyttäjä voi hyödyntää täysversion puolella luomiaan valmiita pohjia (henkilöt, tilat)

Helppo sisään/uloskirjautuminen

Mobiilituntikirjauksen avulla työntekijät pystyvät kirjaamaan itsensä töihin, lounaalle ja ulos helposti suoraan omalla puhelimella.

Liity kokoukseen suoraan puhelimellasi

Teams-kutsut näkyvät myös Katrina Mobiilin henkilökalenterissa. Näin voit liittyä Teams-kokoukseen myös Katrina Mobiilissa olevan kutsulinkin kautta.

Voit käyttää Katrina Mobiilia yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Mobiili -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina mobiili -lisäosaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Janne Porkka