Katrina Keräys

Katrina Keräys mahdollistaa sähköisen kolehdin keräämisen sille asetettujen vaatimusten mukaisesti. Sähköinen kolehti helpottaa seurakunnan työntekijöiden tehtäviä ja tuo seurakuntalaiselle nykyaikaisen vaihtoehdon lahjoituksen tekemiselle.

Sähköinen kolehdinkeräys helpottaa seurakunnan tehtäviä

Katrina Keräys mahdollistaa sähköisen kolehdin keräämisen keräyslain mukaisesti. Järjestelmä tarkastaa lahjoittajan sijainnin ja tilaisuuden ajankohdan, joten kolehtitapahtuma voidaan linkittää suoraan Katrinan jumalanpalvelusvarauksiin. Katrina Keräyksen avulla seurakuntalainen voi lahjoittaa kolehtiin haluamansa summan koko tilaisuuden ajan – ilman käteistä rahaa.

Katrina Keräyksen ominaisuudet

Katrina Keräys mahdollistaa helpon lahjoittamisen Katrina Verkkomaksun avulla niin poliisin lupanumerollisiin keräyksiin kuin jumalanpalvelusten kolehteihinkin liittyen.

Kolehtien keräykset lain vaatimukset huomioiden

Katrina Keräys mahdollistaa sähköisen kolehdin keräämisen keräyslain mukaisesti, sillä se tarkistaa sekä lahjoittajan sijainnin että tilaisuuden ajankohdan. Lahjoittaja voi itse päättää, mitä maksutapaa hän haluaa käyttää (esim. MobilePay, luottokortti, verkkopankki).

Seurakunnan lupanumerolliset keräykset

Seurakunta voi hyödyntää Katrina Keräystä myös keräyslupaa vaativissa keräyksissä, kuten esimerkiksi yhteisvastuukeräyksessä, jolloin sijaintia ja ajankohtaa ei tarvitse tarkistaa.

QR-koodin avulla maksutapahtumaan

Kolehtien ja keräyslahjoitusten maksu onnistuu Katrina Keräyksessä kätevästi QR-koodista tai jaetusta linkistä. Sama QR-koodi toimii kaikissa kolehtitapahtumissa, joten QR-koodin voi vaikkapa tulostaa paperille kirkon penkkien päätyihin, jossa se on kaikkien seurakuntalaisten nähtävissä ja käytettävissä.

Voit käyttää Katrina Keräystä yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Keräys -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Keräykseen

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun pian yhteydessä!

Janne Porkka

Saatat olla kiinnostunut myös näistä