Keräys

Katrina Keräys luo kirkolle vaihtoehdon sähköisen kolehdin keräämiseksi sille asetettujen vaatimusten mukaisesti. Sähköinen kolehti helpottaa seurakunnan työntekijöiden tehtäviä sekä luo seurakuntalaiselle modernimman tavan lahjoittamiseen.

Sähköinen kolehdinkeräys helpottamaan seurakuntaa

Katrina mahdollistaa seurakunnalle sähköisen kolehdin keräämisen keräyslain mukaisesti tarkastaen lahjoittajan sijainnin ja tilaisuuden ajankohdan. Kolehtitapahtumat voidaan linkittää suoraan Katrinan jumalanpalvelusvarauksiin. Katrina Keräyksen avulla seurakuntalainen voi lahjoittaa kolehtiin haluamansa summan koko tilaisuuden ajan – ilman käteistä rahaa.

Katrina Keräyksen ominaisuudet

Katrina Keräys mahdollistaa helpon lahjoittamisen sekä poliisin lupanumerollisiin keräyksiin kuin jumalanpalvelusten kolehteihin liittyen, Katrina Verkkomaksun avulla.

Kolehtien keräykset lain vaatimukset huomioiden

Katrina mahdollistaa sähköisen kolehdin keräämisen keräyslain mukaisesti tarkastaen lahjoittajan sijainnin ja tilaisuuden ajankohdan. Tilaisuudessa kävijä voi itse päättää, mitä Verkkomaksun kautta toimivaa maksutapaa hän haluaa käyttää (esim. MobilePay, luottokortti, verkkopankki)

Seurakunnan lupanumerollisten keräysten sähköinen keruu

Seurakunta voi hyödyntää ohjelmistoa myös keräyslupaa vaativissa keräyksissä, kuten esimerkiksi yhteisvastuukeräyksessä – jolloin sijainnin ja ajankohdan tarkistusta ei tarvitse toteuttaa.

QR-koodin avulla maksutapahtumaan siirtyminen käy kätevästi

Kolehtien ja keräyslahjoitusten maksuun pääsee kätevästi QR-koodista tai jaetusta linkistä. Sama QR-koodi toimii kaikissa kolehtitapahtumissa! Näin ollen QR-koodi voi olla vaikka tulostettuna kirkon penkkien päätyihin, josta kolehdin maksuun kävijä pääsee.

Voit käyttää Katrina Keräystä yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Keräys -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Keräykseen

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Janne Porkka