Katrina Uurnanluovutus

Vainajan matka tuhkattavaksi ja sieltä muistolehtoon voi olla pitkä. Katrina Uurnanluovutus on työkalu, jonka avulla hallitset koko prosessin krematorion varaamisesta uurnan luovutukseen.

Katrina Uurnanluovutus

Tuhkauksen jälkeen voi mennä aikaa ennen kuin uurna luovutetaan eteenpäin omaisille tai haudataan muistolehtoon. Katrina Uurnanluovutus auttaa seurakuntaa pitämään tiedot koko ajan ajantasaisina. Lisäksi vainajaan ja tuhkaukseen liittyvät tiedot ovat helposti selattavissa ja päivitettävissä. Katrina Uurnanluovutuksessa vainajan tiedot voi hakea järjestelmästä hakutoiminnolla esimerkiksi henkilötunnuksen tai vaikkapa hautapaikkatiedon perusteella.

Katrina Uurnanluovutuksen ominaisuudet

Katrina Uurnanluovutus auttaa pitämään tuhkausten tiedot ajantasalla yhdessä paikassa.

Krematorion hoitaja avaa käytettävissä olevat ajat

Katrina Uurnanluovutus -järjestelmässä krematorion hoitaja syöttää ohjelmaan käytettävissä olevat tuhkauspäivät ja -ajat.

Tiedot suoraan vainajan tietoihin

Vainajan tietoihin voidaan syöttää tuhkauspäivä, tuhkauksen ajankohta sekä tiedot uurnan luovutuspaikasta ja -ajankohdasta.

Raportit helpottavat työtä

Monipuolisten raporttien avulla saadaan mm. tuloste kuluvan viikon aikana tuhkattavista vainajista tai luovutettavista uurnista.

Voit käyttää Katrina Uurnanluovutusta yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Uurnanluovutus -esite

Lataa esitteemme ja tutustu Katrina Uurnanluovutus -lisäosaan

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Jukka Tiihonen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä