Asiointi

Katrina Asiointi mahdollistaa sähköisten palvelujen tarjoamisen seurakuntalaisille ajasta ja paikasta riippumatta. Seurakunta voi itse määrittää, mitkä palvelutyypit se haluaa tuoda seurakuntalaisten saataville. Asioinnin avulla seurakuntalainen voi hoitaa kätevästi kirkollisten toimitusten varaukset tai diakonian ajanvarauksen silloin kun hänelle itselleen sopii – niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Palvelutyypit ovat seurakunnan itse hallinnoitavissa

Asiointi-portaalissa seurakunta voi itse määrittää, millaiset palvelutyypit se tuo asiakkaiden saataville. Laajojen asetusten kautta voidaan määrittää palvelutyyppikohtaisesti, kuinka palvelutyypit toimivat ja kulkevatko varaukset Katrinaan alustaviksi varauksiksi vai suoraan vahvistetuiksi varauksiksi.

Katrina Asioinnin ominaisuudet

Katrina Asiointi mahdollistaa seurakuntalaisten palvelun ajasta ja paikasta riippumatta.

Seurakuntalainen voi tehdä toimitusvaraukset kätevästi

Katrinaan liitettävällä Asiointi-järjestelmällä seurakuntalaiset voivat tehdä esimerkiksi kirkollisten toimitusten varauksia ja tilavarauksia.

Käyttö on tietoturvallista vahvan tunnistautumisen ansiosta

Katrina Asiointi -portaalin käyttäjiltä voidaan asetusten avulla edellyttää henkilötunnistautumista ennen kuin he pääsevät tekemään varauksia (Asiointi-pakettiin kuuluva vahva tunnistautuminen).

Aluekohtaiset oikeudet ja määritykset

Järjestelmä voidaan aktivoida käyttöön aluekohtaisilla asetusmäärityksillä (vrt. seurakuntayhtymät tai hallinnollisesti yksi seurakunta usean kunnan alueella).

Voit käyttää Katrina Asiointia yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Asiointi -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Asiointiin!

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä!

Jukka Tiihonen

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: