LabOra Jumalanpalvelus

LabOra Jumalanpalvelus on jumalanpalvelusten suunnittelun, valmistelun ja toteutuksen apuneuvo ja palvelee siten seurakunnan jumalanpalveluselämän kehittämistä.

LabOra Jumalanpalvelus

LabOra Jumalanpalveluksen avulla voit muun muassa laatia yksittäisen jumalanpalveluksen tai toimituksen kaavan. Tai räätälöidä ja tallentaa oman seurakuntanne käytännön mukaiset (esim. messun) kaavat.

LabOra Jumalanpalveluksen ominaisuudet

Jumalanpalveluksen suunnittelun näppärä työkalu.

Sisältää monipuoliset aineistot

Sisällöt: - Raamattu (1992) - Virsikirja (1986) sävelmineen ja midi-tiedostoineen - Virsikirjan jumalanpalvelusliitteen tekstit ja laulut sävelmineen - Evankeliumikirja (1999) - Jumalanpalvelusten kirja sävelmineen (2000) - Kirkollisten toimitusten kirjasta (2003) osia - Suomen ruotsinkielisten jumalanpalveluskirjat - Paljon muuta hyödyllistä aineistoa

Online versiossa lisäksi kaksi merkittävää aineistoa

– Selkokieliset päivän rukoukset – Virsikirjan lisävihkon virsisuositukset

Monipuolisuus

Voit kirjoittaa saarnan ja muita tekstejä, sijoittaa niitä kaavaan sekä tulostaa kokonaisuuksista erilaisia versioita eri käyttötarkoituksiin.

Ohjelmatiedostojen lataus

LabOra Jumalanpalvelus (Online) -ohjelman latauslinkit:

>> Suomenkielinen ohjelma

Ohjelma ladataan ja asennetaan vain kerran. Ohjelman sisältö päivittyy verkosta automaattisesti aina, kun ohjelma käynnistetään.

LabOran vuosittaiset päivitykset sisältyvät ylläpitomaksuun. Päivityksiin kuuluvat esimerkiksi kirkkovuoteen liittyvät muuttuvat aineistot. Sen lisäksi niihin lisätään uusia sisältöjä ja tarkistetaan ohjelman toimivuutta.

Kokeile ilmaiseksi! Mikäli Sinulla ei ole vielä LabOra Jumalanpalvelus -lisenssiä, voit tutustua siihen ja käyttää sitä maksutta 3 kk:n ajan.

LabOra Jumalanpalvelus ohjelmasta on myös ruotsinkielinen versio. Latauslinkit alla:

>> Ruotsinkielinen ohjelma

Lataa sähköinen ohje PDF-tiedosto

Lataustiedoston asennus edellyttää pääkäyttäjän oikeuksia. Katso tarkemmat asennukseen liittyvät ohjeet ohjelman ohjetiedostosta (PDF)

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Ota yhteyttä

Saatat myös olla kiinnostunut