Katrina Diakonia

Katrina Diakonia on diakoniatyön asiakastietojärjestelmä, jonka ansiosta kaikki asiakastiedot ovat dokumentoituna tietoturvallisesti yhdessä paikassa useiden eri paikkojen sijaan. Asiakas- ja avustustiedot ovat, käyttäjäoikeuksien niin salliessa, avattavissa ja täydennettävissä missä tahansa asiakaspalvelutilanteessa, joten järjestelmä säästää seurakunnan työntekijöiden aikaa.

Helpota diakoniatyötä Katrina Diakonialla

Katrina Diakonia -ohjelma helpottaa diakoniatyön järjestämistä ja kokoaa työssä tarvittavan tiedon yhteen sovellukseen. Sovelluksella hallitset muun muassa asiakastietoja ja -tapaamisia, voit täyttää merkintöjä kohtaamisista asiakkaiden kanssa, ja saat tulostettua monipuolisia raportteja niin kohtaamisista kuin esimerkiksi taloudellisista avustuksistakin. Katrina Diakoniassa on huomioitu myös tietoturva sensitiivisten tietojen säilytyksessä.

Katrina Diakonian ominaisuudet

Tietoturvallinen asiakastietojen tallennus.

Diakoniassa tietosuojalaki toteutuu

Kaikki tieto kulkee verkossa salattuna ja asiakkaan tietoihin on pääsy vain niillä henkilöillä, joilla on pääsyyn erikseen myönnetyt oikeudet. Ohjelmaa on mahdollista käyttää myös KIRKKO-verkon sisällä.

Rajapinnat monipuoliseen käyttöön

Diakonia tarjoaa rajapinnat niin Kirjuiriin kuin Kipaankin. Kirjuri-rajapinnan avulla Kirjurista voidaan hakea osoitetietoja ja henkilötietoraportteja. Kipa-rajapinnalla voidaan lähettää avustuksena maksettavat laskut Kipan laskutukseen.

Talouden seuraaminen

Diakonia-ohjelmalla voit määrittää avustusbudjetin. Kun teet ohjelmassa avustuspäätöksiä, laskee ohjelma reaaliaikaisesti jäljellä olevan budjetin. Saat tulostettua ohjelmasta myös taloudellisia raportteja.

Voit käyttää Katrina Diakoniaa yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Diakonia -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Diakoniaan

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Janne Porkka

Saatat myös olla kiinnostunut myös näistä