Katrina Diakonia

Diakoniatyön oma asiakastietojärjestelmä, jonka avulla kaikki asiakastiedot ovat dokumentoituna tietoturvallisesti samaan paikkaan. Kaikki asiat, joita asiakkaista on tarve kirjata ylös, pystytään kirjaamaan Diakonia-järjestelmään muiden erillisten paikkojen sijasta. Asiakas- ja avustustiedot ovat, käyttäjäoikeuksien niin salliessa, avattavissa ja täydennettävissä missä tahansa asiakaspalvelutilanteessa! Asiakastietojärjestelmän käyttäminen säästää työntekijöiden aikaa dokumentointi- ja tilastointitehtävistä! Ohjelma on kehitetty yhdessä seurakuntien kanssa.

Helpota diakoniatyötä Katrina Diakonialla

Katrina Diakonia ohjelma helpottaa diakoniatyön järjestämistä ja kokoaa työssä tarvittavan tiedon yhteen sovellukseen. Sovelluksella muun muassa hallitset asiakastietoja ja -tapaamisia, voit täyttää tilastomerkintöjä kohtaamisista asiakkaiden kanssa, saat tulostettua monipuolisia raportteja niin kohtaamisista kuin esimerkiksi taloudellisista avustuksista. Diakoniassa on myös huomioitu tietoturva sensitiivisten tietojen säilytyksessä.

Katrina Diakonian ominaisuudet

Tietoturvallista asiakastietojen tallennusta.

Diakoniassa toteutuu tietosuojalaki

Kaikki tieto kulkee salattuna verkossa ja asiakkaan tietoihin on pääsy vain niillä, joilla on siihen erikseen myönnetyt oikeudet. Ohjelmaa on mahdollista käyttää myös KIRKKO-verkon sisällä.

Rajapinnat monipuoliseen käyttöön

Diakonia tarjoaa rajapinnat niin Kirjuiriin kuin Kipaan. Kirjuri-rajapinnan avulla Kirjurista voidaan hakea osoitetietoja ja henkilötietoraportteja. Kipa-rajapinnalla voidaan lähettää avustuksena maksettavat laskut Kipan laskutukseen.

Talouden seuraaminen

Diakonia-ohjelmalla voit määrittää avustusbudjetin. Kun teet ohjelmassa avustuspäätöksiä laskee ohjelma reaaliaikaisesti jäljellä olevan budjetin tilanteen sinulle näkyviin. Saat ohjelmasta tulostettua myös taloudellisia raportteja.

Voit käyttää Katrina Diakoniaa yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Diakonia-esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Diakoniaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Janne Porkka

Saatat myös olla kiinnostunut