Kipa Myyntireskontra- ja maksupäiväpalaute rajapinta

Myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinta laajentaa Katrinan laskutustoiminnon käyttöä. Myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinnalla Katrinasta hoituu kätevästi myös viitenumerollisten laskujen lähetys ja seuranta. Rajapinta on kehitetty yhdessä Kipan kanssa ja sen avulla laskutiedot liikkuvat Kipan ja Katrinan välillä.

Kipa myyntireskontra- ja maksupäiväpalaute rajapinta

Myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinnan avulla Katrinasta voidaan lähettää asiakkaille myös viitenumerollisia laskuja, joiden reskontraseurannan ja kirjanpidon hoitaa Kipa. Maksupäiväpalauterajapinnalla tuodaan Katrinaan laskujen maksutiedot Kipan SAP-järjestelmästä. Tällöin Katrinaan päivittyvät myös laskujen tilat vastaamaan todellista tilannetta: kun Kipasta esimerkiksi tulee tieto maksetusta laskusta, näkyy Katrinassa kyseisen laskun tila automaattisesti maksettuna.

Kipa myyntireskontra- ja maksupäiväpalaute rajapinnan ominaisuudet

Myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinta laajentaa Katrinan laskutustoiminnon käyttöä.

Tietojen automaattinen siirtyminen Kipaan

Kun Katrinasta lähetetään laskuja viitenumerollisten laskujen lähetystavoilla, lähetetään automaattisesti kyseisen laskun myyntireskontratiedot myös Kipaan.

Monipuoliset lähetystavat

Katrina mahdollistaa viitenumerollisten laskujen lähetyksen monipuolisilla lähetystavoilla, joita ovat laskujen lähetys paperilaskuna, eKirjeellä, PDF-laskuna sähköpostilla tai verkkolaskuna.

Maksutietojen päivittyminen Katrinaan

Maksupäiväpalauterajapinnan myötä Katrinaan tuodaan myös automaattisesti Kipasta laskujen maksutiedot. Maksutietojen perusteella Katrinaan päivitetään myös aina automaattisesti laskun tila.

Voit käyttää Kipa myyntireskontra- ja maksupäiväpalaute rajapintaa yhdessä seuraavien osien kanssa

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Jukka Tiihonen