Kipa-myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinta

Myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinta laajentaa Katrinan laskutustoiminnon käyttöä. Rajapinta on kehitetty yhdessä Kirkon palvelukeskuksen kanssa, ja sen avulla laskutiedot liikkuvat Kipan ja Katrinan välillä. Myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinnalla hoituu kätevästi myös viitenumerollisten laskujen lähetys ja seuranta.

Kipa-myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinta

Myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinnan avulla asiakkaille voidaan lähettää Katrinasta myös viitenumerollisia laskuja, joiden reskontraseurannan ja kirjanpidon hoitaa Kipa. Maksupäiväpalauterajapinnalla Katrinaan tuodaan laskujen maksutiedot Kipan SAP-järjestelmästä. Tällöin Katrinaan päivittyvät myös laskujen tilat vastaamaan todellista tilannetta: Kun Kipasta vastaanotetaan esimerkiksi tieto maksetusta laskusta, näkyy kyseisen laskun tila Katrinassa automaattisesti maksettuna.

Kipa-myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinnan ominaisuudet

Myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapinta laajentaa Katrinan laskutustoiminnon käyttöä.

Tietojen automaattinen siirtyminen Kipaan

Kun Katrinasta lähetetään laskuja viitenumerollisten laskujen lähetystavoilla, lähetetään automaattisesti kyseisen laskun myyntireskontratiedot myös Kipaan.

Monipuoliset lähetystavat

Katrina mahdollistaa viitenumerollisten laskujen lähetyksen monipuolisilla lähetystavoilla: paperilaskuna, eKirjeellä, PDF-laskuna sähköpostilla tai verkkolaskuna.

Maksutietojen päivittyminen Katrinaan

Maksupäiväpalauterajapinnan myötä Katrinaan tuodaan automaattisesti Kipasta laskujen maksutiedot. Maksutietojen perusteella Katrinaan päivitetään aina automaattisesti myös laskun tila.

Voit käyttää Kipa-myyntireskontra- ja maksupäiväpalauterajapintaa yhdessä seuraavien osien kanssa

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Jukka Tiihonen