Vahva tunnistautuminen ja Leirikortti

Hyödynnä vahvaa tunnistautumista Katrina Ilmoittautumisessa ja luo räätälöityjä ilmoittautumislomakkeita esimerkiksi nuorille ja huoltajille sekä ryhmä- ja roolikohtaisia kysymyksiä Leirikortin avulla. Tiedät aina kuka ilmoittaa tiedot järjestelmään, ja voit kerätä yksilöllisiä tietoja eri ryhmiltä tarpeellisilla lisäkysymyksillä. Näin toteutat tietoturvalliset ja kattavat ilmoittautumisprosessit seurakunnan tarpeisiin.

Katrina Vahva tunnistautuminen

Vahvan tunnistautumisen avulla Katrina Ilmoittautumista käyttävät seurakunnat mahdollistavat asiakkaidensa vahvan tunnistautumisen Katrinan Asiointi -portaalissa. Ilmoittautumisen tiedot siirtyvät turvallisesti seurakunnan CRM-asiakasrekisteriin, ja vahvan tunnistautumisen avulla tiedät aina, kuka on ilmoittanut tiedot järjestelmään. Lisäksi Leirikortti auttaa ylläpitämään ajantasaista tietoa, henkilöitä voidaan kutsua täydentämään tietojaan vaikka juuri ennen leirin tai tapahtuman alkamista.

Katrina Vahvan tunnistautumisen ominaisuudet

Vahva tunnistautuminen mahdollistaa ilmoittautumistietojen vastaanottamisen tietoturvallisesti, tunnistautumispalvelun kautta vahvistetulta henkilöltä.

Määrittele roolit

Ilmoittautumistapahtumassa on määriteltävissä omat roolit ilmoittautujalle ja huoltajille. Järjestelmään rekisteröidyt voivat tallentaa omat roolikohtaiset henkilötietonsa Katrina Asiointi - portaalissa.

Viesti sähköpostitse

Leirikortin avulla voidaan kutsua sähköpostitse rekisteröityneitä henkilöitä hyväksymään ryhmävalinnat ja laskutusperusteet.

Ajantasaiset tiedot

Leirikortti auttaa myös ajantasaisen tiedon ylläpitämisessä, sillä sen avulla henkilö voidaan kutsua täydentämään tietojaan vielä ennen leirin tai tapahtuman alkamista.

Voit käyttää Katrina Vahvaa tunnistautumista ja Leirikorttia yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Vahva tunnistautuminen ja Leirikortti -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Vahva tunnistautuminen ja Leirikortti -lisäosaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Jukka Tiihonen

Saatat myös olla kiinnostunut