Vahva tunnistautuminen ja Leirikortti

Hyödynnä ilmoittautumisprosesseissa vahvaa tunnistautumista ja luo räätälöityjä ilmoittautumislomakkeita esimerkiksi nuorille ja huoltajille. Voit myös luoda ryhmä- ja roolikohtaisia kysymyksiä Leirikortin avulla. Ominaisuuden ansiosta tiedät aina, kuka ilmoittaa tiedot järjestelmään, ja voit kerätä yksilöllisiä tietoja eri ryhmiltä tarpeellisilla lisäkysymyksillä. Näin toteutat tietoturvalliset ja kattavat ilmoittautumisprosessit seurakunnan tarpeisiin.

Vahva tunnistautuminen

Vahvan tunnistautumisen avulla Katrina Ilmoittautumista käyttävät seurakunnat mahdollistavat asiakkaidensa vahvan tunnistautumisen Katrinan Asiointi-portaalissa. Ilmoittautumisen tiedot siirtyvät turvallisesti seurakunnan CRM-asiakasrekisteriin, ja vahvan tunnistautumisen avulla tiedät aina, kuka on ilmoittanut tiedot järjestelmään. Lisäksi Leirikortti auttaa ylläpitämään ajantasaista tietoa, ja henkilöitä voidaan kutsua täydentämään tietojaan vaikka juuri ennen leirin tai tapahtuman alkamista.

Vahvan tunnistautumisen ominaisuudet

Vahva tunnistautuminen mahdollistaa ilmoittautumistietojen vastaanottamisen tietoturvallisesti tunnistautumispalvelun kautta vahvistetulta henkilöltä.

Määrittele roolit

Ilmoittautumistapahtumassa on määriteltävissä omat roolit ilmoittautujalle ja huoltajille. Järjestelmään rekisteröidyt voivat tallentaa omat roolikohtaiset henkilötietonsa Katrina Asiointi -portaalissa.

Viesti sähköpostitse

Leirikortin avulla rekisteröityneet henkilöt voidaan kutsua hyväksymään ryhmävalinnat ja laskutusperusteet sähköpostitse.

Ajantasaiset tiedot

Leirikortti auttaa ajantasaisen tiedon ylläpitämisessä, sillä sen avulla henkilö voidaan kutsua täydentämään tietojaan vielä ennen leirin tai tapahtuman alkamista.

Voit käyttää Vahvaa tunnistautumista ja Leirikorttia yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Vahva tunnistautuminen ja Leirikortti -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Vahva tunnistautuminen ja Leirikortti -lisäosaan

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Jukka Tiihonen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä