Vapaaehtoispankki

Vapaaehtoispankki mahdollistaa seurakunnan vapaaehtoistoiminnan koordinoinnin helposti yhdessä paikassa. Ohjelmassa voidaan mm. ylläpitää vapaaehtoisten tietoja, luoda tehtäviä, hoitaa viestintää ja rekrytoida uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan.

Vapaaehtoistoiminnan koordinointi yhdessä paikassa

Vapaaehtoispankin avulla toimintaa voidaan koordinoida näppärästi yhdestä paikasta. Monipuolisten asetusten ansiosta seurakunta voi määrittää ohjelmaan oman toimintansa erityispiirteet. Ohjelman avulla vapaaehtoistoiminnan parissa työskentelevät voivat jakaa vastuuta koordinoinnista. Oikeuksien jako on mahdollista tehdä käyttäjäkohtaisesti ja koordinointivastuuta on mahdollista ohjata myös vapaaehtoisille.

Vapaaehtoispankissa luodaan uusia tehtäviä sekä nykyisten vapaaehtoisten että toiminnasta kiinnostuneiden nähtäville. Ohjelma toimii näin myös uusien vapaaehtoisten rekrytointiin oivana työkaluna.

Vapaaehtoispankin ominaisuudet

Vapaaehtoispankin avulla vapaaehtoistoiminnan organisointi tapahtuu tietoturvallisesti yhdessä järjestelmässä!

Vapaaehtoisten tiedot aina saatavilla

Seurakunnan yhteinen vapaaehtoisrekisteri kokoaa kaikkien vapaaehtoisten tiedot yhteen paikkaan. Tiedot ovat ajan tasalla ja saatavilla Vapaaehtoispankissa, missä tahansa liikutkin. Vapaaehtoiset voivat omien tunnustensa avulla ilmoittautua kiinnostaviin tehtäviin sekä ylläpitää omia tietojaan.

Viesti helposti vapaaehtoisille

Vapaaehtoispankista voidaan viestiä tekstiviestein, sähköpostein sekä tulostaa osoitetarrat paperipostitusta varten. Kohdennettujen viestien lähettäminen halutulle vastaanottajajoukolle käy kaikilla viestintätavoilla käden käänteessä. Vastaanottajajoukon muodostamisessa voidaan hyödyntää Vapaaehtoispankkiin kertyvää tietoa siitä, missä vapaaehtoistoiminnoissa kukin henkilö on mukana.

Tietoturvallinen vapaaehtoisten rekisteri

Jokainen Vapaaehtoispankki on itsenäinen asennuksensa, eikä rekisteriin syötettäviin tietoihin ole pääsyä muilla kuin määrittelemillänne käyttäjillä annettujen oikeuksien rajoissa.

Voit käyttää Vapaaehtoispankkia yhdessä seuraavien osien kanssa

"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä yksilölliseen ja ystävälliseen palvelutukeen sekä siihen, että olemme saaneet vastaukset kysymyksiimme aina hyvissä ajoin.”
Tarja Karhu, Järvenpään seurakunta

Lataa sähköinen Katrina Vapaaehtoispankki -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Vapaaehtoispankkiin

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Janne Porkka

Saatat olla kiinnostunut myös näistä