Katrina Mobiili

Katrina Mobiili tarjoaa vaivattoman tavan käyttää Katrina-ohjelmistoa missä ja milloin tahansa. Voit luoda ja muokata varauksia sujuvasti suoraan mobiililaitteeltasi. Lisäksi mobiilituntikirjauksen avulla työntekijät voivat helposti kirjata itsensä töihin, lounaalle ja ulos suoraan omalla puhelimellaan. Voit myös tarkastella Teams-varauksia helposti ja nopeasti.

Katrina Mobiili tuo joustavuutta ja tehokkuutta arkeesi - voit hallita aikatauluja ja työtehtäviä kätevästi missä tahansa oletkin. Emme halua rajoittaa sinua toimimaan vain työpöydän äärellä, vaan tarjoamme käyttöösi työkalut, jotka kulkevat mukanasi minne ikinä menetkin.

Katrina Mobiili kulkee kätevästi mukanasi

Katrina Mobiilin avulla Katrina-ohjelmiston käyttö puhelimella helpottuu ja nopeutuu huomattavasti. Mobiilisovelluksella voidaan tarkastella omia ja muiden kalenterimerkintöjä, tilojen kalenteria sekä tehdä varauksia paikasta riippumatta.

Katrina Mobiilin ominaisuudet

Mobiiliversio monipuolistaa Katrinan käytön!

Hyödynnä varauskirjan valmiita pohjia

Mobiiliversiolla varausta tehtäessä käyttäjä voi hyödyntää täysversion puolella luotuja valmiita pohjia (henkilöt, tilat).

Helppo sisään- ja uloskirjautuminen

Mobiilituntikirjauksen avulla työntekijät pystyvät kirjaamaan itsensä töihin, lounaalle ja ulos helposti suoraan omalla puhelimella.

Liity kokoukseen suoraan puhelimellasi

Teams-kutsut näkyvät myös Katrina Mobiilin henkilökalenterissa. Näin voit liittyä Teams-kokoukseen myös Katrina Mobiilissa olevan kutsulinkin kautta.

Voit käyttää Katrina Mobiilia yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Mobiili -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Mobiili -lisäosaan

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Janne Porkka

Saatat olla kiinnostunut myös näistä