Tuntisuunnittelu ja -kirjaus

Helpota työvuorosuunnittelua ja tuntien kirjaamista sekä hallitse työaikoja vaivattomasti Katrina-ohjelmiston Tuntisuunnittelu ja -kirjaus -lisäosalla. Voit luoda tuntisuunnitelman helposti taulu- tai listanäkymässä ja näet selkeästi useiden työntekijöiden suunnitelmat samalla kertaa.

Ohjelmisto ottaa huomioon henkilökohtaisen työsopimusasetuksen, laskee työajat ja huolehtii korvausten laskennan automaattisesti KirVESTES-standardin mukaisesti. Tuntisuunnitelma näkyy myös henkilökalenterissa, tilojen kalenterissa ja Varauskirjassa.

Helpota seurakunnan arkea tuntisuunnittelulla

Tuntisuunnittelun pohjana näkyvät työntekijälle suunnitellut vapaapäivät ja loma-ajat. Tuntisuunnitelma on helppo laatia näkymässä, jossa useiden työntekijöiden suunnitelmat näkyvät rinnakkain tai vaihtoehtoisesti allekkain.

Suunnitelmaa tehtäessä voidaan työntekijöitä tarkastella myös yksittäin tai työryhmittäin. Työntekijäkohtaisesti määritellään, minkä työaikajärjestelmän mukaan kunkin työntekijän työaika lasketaan. Tehty tuntisuunnitelma näkyy tarvittaessa myös työntekijän henkilökalenterissa, tilojen kalenterissa sekä Varauskirjassa.

Ohjelma hoitaa työaikojen ja korvausten laskennan toteutuneiden työtuntien perusteella KirVESTESin mukaisesti.

Katrina Tuntisuunnittelun ja -kirjauksen ominaisuudet

Katrina Tuntisuunnittelu ja -kirjaus -toiminnolla työaikojen tarkka ja yksilöllinen hallinta, esihenkilön tuntien suunnittelu ja tuntien sekä erityistilanteiden merkintä on helppoa.

Voit valita työntekijälle sopivan työaikajärjestelmän

Ohjelmassa valitaan työntekijöille sopiva työaikajärjestelmä, joka määrittelee, miten kunkin työntekijän työaika lasketaan. Voit valita jaksotyön, toimistotyöajan tai liukuvan toimistotyöajan. Tämä mahdollistaa työaikojen tarkan ja yksilöllisen hallinnan, mikä sopii erilaisiin työympäristöihin ja työntekijöiden tarpeisiin.

Esihenkilön tuntien suunnittelu on helppoa

Esihenkilöllä on merkittävä rooli työntekijöiden työaikojen suunnittelussa. Kätevät suunnittelutyökalut mahdollistavat sovittujen työaikojen hallinnan ja joustavan työvuorojen suunnittelun. Suunnitellut työajat näkyvät selkeästi työntekijöiden henkilökalenterissa sekä Katrina Mobiilissa, mikä helpottaa työvuorojen hahmottamista ja yhteensovittamista.

Tuntien ja erityistilanteiden merkintä on helppoa

Katrina huolehtii puolestasi tarkan ja luotettavan tuntien laskennan KirVESTESin mukaisesti olipa kyse sitten ilta- tai yötyöstä, leirityöstä, sairauslomasta tai liukuvalla työajalla tapahtuvasta ylityömääräyksestä. Merkitse vain tuntien määrä ja ohjelma hoitaa laskennan puolestasi.

Voit käyttää Katrina Tuntisuunnittelua ja -kirjausta yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Tuntisuunnittelu ja -kirjaus -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Tuntisuunnittelu ja -kirjaukseen

Katrina Tuntisuunnittelu ja -kirjaus on tehnyt työstäni esimiehenä helppoa ja pystyn jakamaan työpäiväni tehokkaammin.
Katrina-käyttäjä

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Jukka Tiihonen

Saatat olla kiinnostunut myös näistä