Outlook-synkronointi

Katrinan Outlook-synkronointi tekee varausten hallinnasta vaivatonta. Synkronointi pitää Katrinan, Microsoft Teamsin ja Outlookin kalenterit ajan tasalla automaattisesti. Outlook-synkronoinnin avulla vältät turhaa varausten perumista tai siirtämistä, sillä muutokset näkyvät kaikissa kalentereissa samanaikaisesti.

Säästä aikaa ja vaivaa manuaaliselta kalenterien päivittämiseltä ja anna Katrinan hoitaa varausten synkronointi puolestasi.

Katrinan Outlook-synkronointi yhdistää Katrinan ja Microsoftin kalenterit

Katrinan Outlook-synkronointi yhdistää Katrinan ja Microsoft Outlookin kalenterit. Ominaisuuden ansiosta Katrinaan luodut varaukset näkyvät Outlookissa ja Outlookin kautta luodut kokoukset, kuten Teams-kokoukset, siirtyvät Katrinan kalenteriin. Ominaisuuden ansiosta työntekijät pysyvät helpommin selvillä toistensa reaaliaikaisista kalenterivarauksista.

Katrinan Outlook-synkronoinnin ominaisuudet

Synkronointi-lisäominaisuuden avulla työntekijöiden kalenterit ovat automaattisesti ajan tasalla sekä Katrinassa että Outlookissa.

Katrinan varaustieto myös Teams-kalenterissa

Synkronoinnin myötä Katrina-varausten tiedot siirtyvät myös muihin MS Outlook -tilillä käytettäviin ohjelmiin, kuten Teamsiin.

Kalenterit päivittyvät automaattisesti

Käyttäessäsi Outlook-synkronointi-ominaisuutta sinun ei tarvitse itse siirtää tietoja manuaalisesti toiseen kalenteriin. Synkronointi tapahtuu automaattisesti lisättäessä, poistettaessa tai muutettaessa varauksia.

Tilojen kalentereiden synkronointi lisäasetuksella

Seurakunnan on mahdollista on laajentaa erillisellä lisäasetuksella Outlook-synkronointi kattamaan myös tilojen kalenterit. Annamme mielellämme lisätietoa asiasta osoitteessa myynti.katrina@vitecsoftware.com!

Voit käyttää Katrinan Outlook-synkronointia yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Outlook-synkronointi-esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Outlook-synkronointiin

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Janne Porkka

Saatat olla kiinnostunut myös näistä