Outlook-synkronointi

Katrinan Outlook-synkronointi tekee varauksien hallinnasta vaivatonta. Synkronointi pitää Katrinan, Microsoft Teamsin ja Outlookin kalenterit ajan tasalla automaattisesti. Voit välttää turhaa varauksien perumista tai siirtämistä, sillä tiedot päivittyvät kaikissa kalentereissa samanaikaisesti. Säästä aikaa ja vaivaa manuaaliselta kalenterien päivittämiseltä, ja anna Katrinan hoitaa varauksien synkronointi puolestasi.

Katrina Outlook-synkronointi yhdistää Katrinan ja Microsoftin kalenterit

Katrinan Outlook-synkronointi yhdistää Katrinan ja Microsoft Outlookin erillään toimivat kalenterit. Ominaisuuden ansiosta Katrinaan luodut varaukset näkyvät Outlookissa ja Outlookin kautta tehdyt kokoukset (esim. Teams) siirtyvät myös Katrinan kalenteriin. Ominaisuuden ansiosta työntekijät pysyvät helpommin selvillä toistensa reaaliaikaisesta varaustilanteesta, huolimatta siitä mistä kalenterista varaus on luotu.

Katrina Outlook-synkronoinnin ominaisuudet

Lisäominaisuuden avulla työntekijöiden kalenterit ovat automaattisesti ajan tasalla sekä Katrinan että Outlookin puolella.

Katrinan varaustieto myös Teams-kalenterissa

Synkronoinnin myötä Katrina-varausten tiedot siirtyvät myös muihin MS Outlook -tilillä käytettäviin ohjelmiin (mm. MS Teams)

Kalenterit päivittyvät automaattisesti

Käyttäessäsi Outlook-synkronointi -ominaisuutta, sinun ei tarvitse itse siirtää tietoja manuaalisesti toiseen kalenteriin. Synkronointi tapahtuu automaattisesti lisättäessä, poistettaessa tai muutettaessa varauksia.

Tilojen kalentereiden synkronointi lisäasetuksella

Seurakunnan on mahdollista on laajentaa Outlook-synkronointi koskemaan myös tilojen kalentereita erillisellä lisäasetuksella (lisätiedot myynti.katrina@vitecsoftware.com)

Voit käyttää Katrina Outlook-syncia yhdessä seuraavien osien kanssa

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Janne Porkka

Saatat myös olla kiinnostunut