Asiointi

Katrina Asiointi -järjestelmä mahdollistaa sähköisten palvelujen tarjoamisen seurakuntalaisille. Seurakunta voi itse määrittää, mitkä palvelutyypit halutaan seurakuntalaisten saataville luoda. Asioinnin avulla seurakuntalainen voi hoitaa kätevästi kirkollisten toimitusten varaukset tai diakonian ajanvarauksen silloin kun hänelle itselleen sopii – niin tietokoneella kuin mobiililaitteillakin.

Palvelutyypit seurakunnan itse hallinnoitavissa

Asiointi-portaalissa seurakunta voi itse määrittää, millaiset palvelutyypit se asiakkailleen saataville luo (esimerkiksi kaste- ja vihkivaraukset, diakonian ajanvarauksen tai tilojen varaukset). Laajojen asetusten kautta voidaan määrittää palvelutyyppikohtaisesti, kuinka palvelutyypit toimivat ja kulkevatko varaukset Katrinaan alustaviksi vai suoraan vahvistetuiksi varauksiksi.

Katrina Asioinnin ominaisuudet

Katrina Asiointi mahdollistaa seurakuntalaisten palvelun ajasta ja paikasta riippumatta.

Seurakuntalainen tekee kaikki varaukset kätevästi

Katrinaan liitettävällä Asiointi-järjestelmällä seurakuntalaiset voivat toteuttaa mm. kirkollisten toimitusten varauksia sekä tehdä tilavarauksia.

Tietoturvallinen käyttö vahvan tunnistautumisen avulla

Katrina Asiointi -portaalin käyttäjiltä voidaan asetuksien avulla edellyttää henkilötunnistautumista ennen kuin he pääsevät tekemään varauksia (Asiointi-pakettiin kuuluva vahva tunnistautuminen).

Aluekohtaiset oikeudet

Järjestelmä voidaan aktivoida käyttöön aluekohtaisilla asetusmäärityksillä (vrt. seurakuntayhtymät tai hallinnollisesti yksi seurakunta usean kunnan alueella).

Voit käyttää Katrina Asiointia yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Asiointi -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Asiointiin

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö niin olemme sinuun pian yhteydessä

Jukka Tiihonen