Katrina Verkkomaksu

Katrina Verkkomaksu on kätevä ja nykyaikainen tapa kurssi-, retki-, leiri- ja kerhomaksujen maksamiseen. Lisäksi verkkomaksua voidaan hyödyntää myös muussa Katrina Laskutuksessa. Verkkomaksu tuo monipuolisuutta laskutusvaihtoehtoihin ja helpottaa seurakunnan laskutusprosessia.

Katrina Verkkomaksu

Katrina Verkkomaksu on turvallinen ja helppokäyttöinen ominaisuus niin seurakunnan työntekijälle kuin maksua maksavalle asiakkaallekin. Maksujen operaattorina toimii PayTrail. Verkkomaksu mahdollistaa sekä suoramaksut että maksulinkin toimittamisen jälkikäteen.

Verkkomaksu sisältää reaaliaikaisen maksuseurannan ja tiedot maksuista näkyvät suoraan Katrinassa. Asiakkaiden maksettua Katrina listaa maksujen saapumiset muotoon, josta niitä on helppoa seurata tai hakea tulostettavat maksukoonnit kirjanpitoa varten.

Verkkomaksun avulla laskutuskuluissa voidaan säästää jopa 60 % perinteiseen laskutukseen verrattuna.

Katrina Verkkomaksun ominaisuudet

Verkkomaksu mahdollistaa seurakunnalle kustannustehokkaan laskutuksen ja seurakuntalaiselle näppärän ja nykyaikaisen maksutavan.

Käytettävissä monipuolisesti eri käyttötarkoituksissa

Verkkomaksu on muokattavissa näppärästi eri tilanteisiin. Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi rippikoulujen osallistumismaksut, leiri-, kerho-, kurssi- ja retkiosallistumisten maksut, tuotemyyntien ja myyntipaikkojen maksut sekä keräys- ja kolehtimaksut.

Raportit Kipalle

Kipan maksusuoritusten raportointi on helppoa ja joustavaa. Voit toimittaa maksusuoritusten raportit Kipalle kustannuspaikoittain kirjattavaksi vaikka viikoittain. Tämä mahdollistaa selkeän ja tehokkaan maksujen seurannan ja helpottaa taloushallinnon sekä raportoinnin prosesseja.

Valitse suoramaksu tai maksulinkki

Verkkomaksun käyttötapoina on valittavissa kaksi vaihtoehtoa: suoramaksu tai maksulinkki jälkikäteen. Suoramaksussa asiakas maksaa maksun heti esimerkiksi leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Jos käyttötavaksi valitaan maksulinkin toimitus jälkikäteen, toimitetaan lasku asiakkaalle sähköpostiin.

Voit käyttää Katrina Verkkomaksua yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Verkkomaksu -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu Katrina Verkkomaksu -lisäosaan

Kiinnostuitko?

Jätä meille yhteydenottopyyntö - olemme sinuun pian yhteydessä!

Janne Porkka