Verkkomaksu

Verkkomaksu on kätevä ja nykyaikainen tapa seurakuntalaisille maksaa kurssi-, retki-, leiri- ja kerhomaksut. Lisäksi verkkomaksua voidaan hyödyntää myös muussa Katrina Laskutuksessa. Verkkomaksu tuo monipuolisuutta laskutusvaihtoehtoihin ja helpottaa seurakunnan laskutusprosessia.

Katrina Verkkomaksu

Katrina Verkkomaksu on turvallinen ja helppokäyttöinen ominaisuus niin seurakunnan työntekijälle kuin maksua maksavalle asiakkaalle! Maksujen operaattorina toimii PayTrail. Verkkomaksu mahdollistaa sekä suoramaksut että maksulinkin toimittamisen jälkikäteen.

Verkkomaksu sisältää reaaliaikaisen maksuseurannan, tiedot maksuista näkyvät suoraan Katrinassa. Asiakkaiden maksettua Katrina listaa maksujen saapumiset muotoon, josta niitä on helppoa seurata tai hakea tulostettavat maksukoonnit kirjanpitoa varten.

Verkkomaksun avulla laskutuskuluissa voidaan säästää jopa 60 % perinteiseen laskutukseen verrattuna.

Katrina Verkkomaksun ominaisuudet

Verkkomaksu mahdollistaa kustannustehokkaan laskutuksen - ja seurakuntalaiselle näppärän ja nykyaikaisen maksutavan.

Käytettävissä monipuolisesti eri käyttötarkoituksissa

Ilmoittautumisen Verkkomaksu on muokattavissa näppärästi eri tilanteisiin. Käyttökohteita mm. Rippikoulujen osallistumismaksut, Leiri-, kerho-, kurssi-, ja retkiosallistumisten maksut, Tuotemyyntien ja myyntipaikkojen maksut, Keräys- ja kolehtimaksut, jne.

Raportit kipalle

Kipan maksusuoritusten raportointi on helppoa ja joustavaa. Voit toimittaa maksusuoritusten raportit Kipalle kustannuspaikoittain kirjattavaksi vaikka viikoittain. Tämä mahdollistaa selkeän ja tehokkaan maksujen seurannan sekä helpottaa taloushallinnon ja raportoinnin prosesseja.

Valitse suoramaksu tai maksulinkki

Käyttötapoina valittavissa suoramaksu tai maksulinkki jälkikäteen. Suoramaksu: asiakas maksaa maksun suoraan esim. Ilmoittautumisen yhteydessä. Maksulinkki jälkikäteen: Laskun toimitus asiakkaalle sähköpostiin.

Voit käyttää Katrina Verkkomaksua yhdessä seuraavien osien kanssa

Lataa sähköinen Katrina Verkkomaksu -esite

Lataa sähköinen esitteemme ja tutustu KatrinaVerkkomaksu -lisäosaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö!

Lähetä meille tarjouspyyntö ja olemme teihin yhteydessä

Janne Porkka